Brat Igora Starovića: "Nije mu bilo spasa, nije bilo nikakve nade"

Boris Starović, brat Igora Starovića, pevača pop grupe Divlji kesten, koji je preminuo u utorak, i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da njegovog brata, za koga je bio izuzetno vezan, više nema.

Izvor: Blic

Petak, 20.05.2022.

14:59

Brat Igora Starovića:
Foto: Èaslav Vukojièiæ e-stock

Naime, on je rekao da je do poslednjeg trenutka imao nadu da će Igor pobediti u najtežoj životnoj borbi.

"Saznanje da nas je Igor napustio bio je veliki šok za sve nas. Stanje mu je bilo kritično, ali smo se do poslednjeg trenutka nadali da ima šanse da se izvuče. Međutim, nije bilo nikakve nade. Baš smo u sredu bili u Kliničkom centru, glavna sestra nam je rekla da nije imao ni promil nade da se izvuče. Organi su počeli redom da mu otkazuju", rekao je na početku razgovora potreseni Boris.

On je istakao da je Igor sa plućima imao hroničan problem, ali da se bližnjima nije žalio ni na šta.

Otkriveno od čega je preminuo Igor Starović, lekari se borili za njegov život pet dana

"Tri meseca je bio u Sokobanji kako bi pokušao da reši problem s plućima. Imao je malo neuredan način života po pitanju ishrane, videlo se to po kilaži. Sve se to nakupilo i odrazilo na srce. Srčana aorta je otišla i tu više nije bilo spasa", ispričao je Igorov brat.

Igor Starović je bio ludo zaljubljen u nju - nisu mogli da opstanu zbog obaveza

Kako je naglasio, Igor je bio poznat kao vuk samotnjak.

"Živeo je taj hermetički život, koji meni lično nije bio jasan. Jako sam bio blizak sa njim. Imao je neke svoje rituale. Zatvarao se u sebe i pisao pesme. Mislim da je to moglo mnogo komercijalnije da prođe", dodao je on za Kurir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: