Putinova ćerka sa Zelenskim ima dete

Strani mediji pišu da je Katerina Vladimirovna Tihonova, kći Vladimira Putina, u vezi s baletanom koji deli prezime sa ukrajinskim predsednikom.

Izvor: index.hr

Četvrtak, 19.05.2022.

17:10

Putinova ćerka sa Zelenskim ima dete
Foto:Profimedia

35-godišnjakinja je navodno u vezi s Igorom Zelenskim, baletanom i rediteljem koji je donedavno vodio Bavarski državni balet. Informaciju su potvrdili izvori ruske nezavisne novinske kuće "Aj storiz" i nemačkog "Špigla".

Pre toga Katerina, koju je Putin dobio u braku sa bivšom prvom damom Kremlja Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnom, bila je udata za najmlađeg ruskog milijardera Kirila Šamalova. Od njega se razvela oko 2017. godine, kada je započela vezu sa baletanom, koji je takođe ranije bio u braku iz kojeg ima dve ćerke i sina sa koreografkinjom Janom Serebrjakovom.
Foto:Profimedia
Zajedno imaju i ćerku?

Izvori tvrde da je Katerina redovno putovala u Minhen da bi bila sa baletanom, a do ove godine je navodno tamo i živela sa njim. "Aj storiz" tvrdnje potkrepljuje dokumentima koji dokazuju letove na kojima su bili Tihonova, Zelenski, dete, dadilje i telohranitelji. Od 2017. do 2019. godine takvih je letova navodno bilo više od 50.

Dokumenti su bili u mejlovima Putinove sigurnosne službe, ali i Katerininog ličnog telohranitelja, piše "Aj storiz". Dete koje se spominje u dokumentima navodno je dete koje je Katerina dobila upravo u vezi sa baletanom. Devojčica u imenu ima Igorovna.

Igor Zelenski, koji je rođen kao Rus gruzijskih korena i za kojeg se ne veruje da je u rodu sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, napustio je Bavarski državni balet prošlog meseca, nakon što je odbio da osudi Putinov krvavi rat u Ukrajini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: