Miloš Biković pokazao koliko je romantičan: Oduševio devojku poklonom, ona se svima pohvalila FOTO

Gest Miloša Bikovića ne prestaje da se komentariše na društvenim mrežama, budući da je talentovani glumac pokazao koliko mu devojka Ivana Malić znači.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.05.2022.

13:16

Miloš Biković pokazao koliko je romantičan: Oduševio devojku poklonom, ona se svima pohvalila FOTO
Foto: Profimedia

Nije tajna da jedno drugo obasipaju pažnjom, ali to rade privatno, daleko od očiju javnosti, te je naprosto iznenađujuće da je mlada pravnica objavila kakvo je iznenađenje doživela.
Foto: Printscreen, Instagram
Naime, Ivana je na svom "Instagramu" objavila fotografiju raskošnog buketa od crvenih i belih ruža, koji je dobila. Povod nije poznat, možda je u pitanju rođendan, a možda je samo bio u pitanju znak pažnje i potvrda ljubavi.

Takođe, mnogi su bili oduševljeni pomenutom fotografijom, te reakcije nisu prestajale da se nižu, a Miloš je još jednom pokazao da je veliki džentlmen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: