Amber Herd tvrdila da će donirati Depov novac bolesnoj deci, pa slagala: "Želim sigurnost"

Amber Herd konačno je priznala da nije isplatila obećanu donaciju od 3.5 miliona dolara ACLU-u, nakon što je tvrdila da je novac od razvoda donirala u humanitarne svrhe, piše "Daily Mail".

Izvor: B92

Utorak, 17.05.2022.

08:22

Amber Herd tvrdila da će donirati Depov novac bolesnoj deci, pa slagala:
Foto: Profimedia

Svedočeći na sudu u ponedeljak, Herdova je rekla da nije donirala obećanu sumu novca od nagodbe za razvod, vredne 7 miliona dolara, jer ju je Dep tužio. Međutim, Herdova je nekoliko puta tvrdila - uključujući pod zakletvom u Depovom slučaju klevete 2020. u Velikoj Britaniji - da je čitav iznos donirala u dobrotvorne svrhe.

Amber Herd tvrdi da ju je Dep udario na medenom mesecu; "Mnogo sam ga volela"

Herdova se pojavila u holandskoj emisiji "RTL Late Night" 2018. godine gde je rekla: "Ukupno je donirano 7 miliona dolara - podelila sam ih između ACLU-a i Dečje bolnice u Los Anđelesu. Nisam htela ništa".

Amber je na sudu rekla da još nije uplatila punu donaciju jer ju je Džoni tužio za 50 miliona dolara u martu 2019.

"U potpunosti nameravam da ispoštujem sva svoja obećanja. Volela bih da prestane da me tuži, da bih mogla", dodala je.

"Onesvešćeni Džoni Dep" i Herdova sa "slomljenim nosem" nakon što ju je navodno pretukao FOTO

Terens Doerti, glavni operativni direktor i glavni savetnik ACLU-a, svedočio je ranije u slučaju i rekao da je do sada od Herdove ili u njeno ime donirano ukupno 1.3 miliona dolara. Od tog novca Herdova je direktno donirala 350.000 dolara u decembru 2018. i od tada nije uplatila novac. Dep je platio 100.000 dolara, a još 350.000 dolara stiglo je iz fonda u investicionoj kompaniji Fidelity.
Foto: Profimedia
Još jedna uplata od 500.000 dolara došla je s računa u investicionoj kompaniji Vanguard, za koju je Doerti rekao da veruje da je to fond koji je osnovao Ilon Mask. Amberina advokatica Ilejn Bredehoft pitala je zašto je Herdova prihvatila nagodbu od Depa od 7 miliona dolara.

"Kleo se da me neće više udarati": Amber Herd svedočila - droga, alkohol, ljubomora, lažne suze...

"Nije me bilo briga za novac. Rečeno mi je da ako ne pristanem na iznos koji se može poništiti, nikada se nećemo nagoditi. Uzela sam daleko manje od onoga što su mi nudili i na šta sam imala pravo", rekla je.

Herdova je rekla da je novac donirala u dobrotvorne svrhe jer nikada nije bila zainteresovana za Džonijev novac.

"Samo sam želela svoju sigurnost i svoju budućnost, a on je to ugrozio… Želela sam da me ostavi na miru. To govorim od 2016. godine", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: