Snimak je razotkrio: Predstavnica Španije na Evroviziji ljubi devojku VIDEO

Pevačica i plesačica Šanel Terero ove godine na Evrosongu predstavljala je Španiju pesmom "Slomo", a tokom bodovanja snimljena je kako ljubi devojku.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2022.

14:45

Snimak je razotkrio: Predstavnica Španije na Evroviziji ljubi devojku VIDEO
Foto: EBU / CORINNE CUMMING

Šanel je oduševila publiku svojim vatrenim nastupom, a atmosferu u Torinu zagrejala je, osim atraktivnim izgledom, strastvenim poljupcem sa devojkom. Naime, video-snimak nastao iza scene, na kome se vidi kako emotivna Šanel ljubi devojku, dok su voditelji proglašavaju pobednike, proširio se na društvenim mrežama. Međutim, identitet ženske osobe koja je ljubila ovu zgodnu Špankinju još nije poznat.

Evrovizija 2022 – pobednik Ukrajina, Srbija peta

ANKETA Da li je Ukrajina zaslužila pobedu?

Inače, Šanel je u svetu zabave od malih nogu, od svoje šeste godine, kada je upisala časove plesa, počela je da se bavi gimnastikom, pevanjem i glumom. Deset godina kasnije dobila je prvu ulogu u mjuziklu, a između ostalog glumila je u predstavama "Kralj lavova", "Flashdance", "Telohranitelj" i "Mamma Mia".

Osim toga, Šanel je snimila i nekoliko uloga u španskim serijama i filmovima, a zaplesala je i sa Šakirom na dodeli nagrada MTV Europe 2010. godine.

Konstrakti stigla podrška od Noleta

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: