Nismo je još videli ovakvu - Konstrakta, nikad iskrenija, ekskluzivno za Play radio kod Une i Đoleta

Naša predstavnica Konstrakta dala je intervju Uni i Đoletu sa Play Radija, u prvoj epizodi serijala "Bezobrazno dobri", a umetnicu smo imali priliku da vidimo u potpuno novom svetlu.

Izvor: B92

Subota, 14.05.2022.

14:32

Nismo je još videli ovakvu - Konstrakta, nikad iskrenija, ekskluzivno za Play radio kod Une i Đoleta
Foto: Printskrin/TV Prva

Dinamični duo uhvatio je našu predstavnicu pred odlazak u Torino, a Konstrakta se pojavila u crnoj majici sa belim duhovima, sa pantalonama istog printa.

Intervju je počeo skečom u kom Una i Đole savetuju Konstraktu kako da izmeni nastup, i da mora da bude senzualnija u Torinu.

Naša umetnica je glumila da je ove izmene nerviraju, ali u jednom trenutku nije mogla da se suzdrži i ipak se smejala na skeč Une i Đoleta.

Konstrakta je rekla da nije očekivala pobedu na Pesmi za Evroviziju.

"Žiri je neki misteriozni žiri. Nisam tada znala da će to da se desi, pa sam imala mali "delay" kada su prozvali moje ime", priznala je ona.

"Posle prve polufinalne večeri vozili smo drugara na Petlovo brdo, i tada sam se pitala šta ćemo da radimo ako pobedimo. U ta dva dana se zaista desilo nešto", navela je ona.
Foto: Printskrin/TVprva
Na pitanje kako je tekao proces konceptualizacije nastupa, Konstrakta je rekla da je do tada objavila spot koji ima istu koreografiju.

"Meni je bilo jasno da moramo da zadržimo kompulsivnu radnju u nastupu, ali smo malo uozbiljili tu radnju za Pesmu za Evroviziju. Malo su nas nazivali kultom zbog hora koji stoji pored mene, nismo želeli da tako ispadne", priznala je umetnica, pa dodala:

"Zadovoljna sam nastupom, iako moramo da razradimo neke detalje, ali nastup je to što jeste za Torino".

Una je priznala da ju je pesma pogodila i da joj se desi da joj krenu suze svaki put kada gleda nastup, a Konstrakta navodi da je mnoge ljude njena pesma "In corpore sano" navela na dublje razmišljanje.

"Zaustavljaju me ljudi na ulici koji započnu razgovor koji se pretvori u filozofsku raspravu. Ima tu tumačenja koja ni meni ne bi pala na pamet, ali to je lepota ove pesme", navela je naša predstavnica.

Ne razmišlja o tome da li želi da pobedi na Evroviziji.

"Razmišljam, čak i da pobedimo, ja stičem utisak da je to to i da ja sada idem kući, pa neka se Srbija sad bavi organizacijom (smeh). Kako god da se pozicioniramo u finalu, biće dobro", priznala je ona.
Foto: Printskrin/TV prva
Konstrakta je priznala da joj ovakva vrsta izloženosti ne prija, i da je to saznala nakon što je izabrana da bude naša predstavnica u Torinu.

"Ja sam spora, dok razmislim, odgovorim ti danas, sutra. A sada je sve brzo, i sad dolaziim u sukob sama sa sobom. Tu vrstu mašinerije ne znam ni da li podržavam", nikad je iskrenija Đurić.

Ali priznaje i da joj prija da javnost konačno prepoznaje njen rad.

"Desilo mi se nešto baš jako, raširilo se i po regionu. Možda je nešto kosmički", rekla je umetnica koja se bavi muzikom 20 godina.

Priznaje da je sjajno što je Srbija izabrala nešto drugačije za ovogodišnji Eurosong, kao i da joj prija da je ona, kao žena od 42 godine, dobila priliku da možda i pobedi na celom takmičenju.
Foto: Printskrin/TVPrva
"Podrška iz regiona je odlična, kao i od svih kolega", navela je Konstrakta a na pitanje za koga bi glasala na Pesmu za Evroviziju, priznaje da nije preslušala sve pesme koje su se nadmetale na nacionalnoj selekciji.

Naša predstavnica je rekla da se u Tel Avivu družila sa predstavnicima susednim državama, kao i da je Australijanac simpatičan momak.

Večeras je finale Evrovizije, koje počinje u 21 čas. Finale možete pratiti na live blogu na našem portalu u okviru našeg specijala o Evroviziji, a predstavnica Srbije Konstrakta nastupa pretposlednja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: