"Da li ste bili gladni ili na**ljeni kad ste pisali tu pesmu?" VIDEO

Predstavnici Letonije Citi Zeni nisu uspeli da se plasiraju u finale Evrovizije nakon prve polufinalne večeri, na razočarenje obožavatelja ove manifestacije.

Izvor: Sanja Dojkiæ

Subota, 14.05.2022.

13:50

Foto: EBU / CORINNE CUMMING

Letonci su se ove godine predstavljali pesmom "Eat Your Salad", koja nosi jaku ekološku poruku.

Predstavnici Letonije i pre samog takmičenja imali su najpopularniju pesmu, koja je bila viralna na Tiktoku, jer pesma pominje kolokvijalni termin za kanilingus.

Pred samo finale, velika promena na kladionicama - na kom mestu je sada Konstrakta?

Oduševljenje njihovom pesmom čuli smo i tokom njihovog nastupa na prvom polufinalu, kada je publika izvrištala psovku koja je u pesmi a koju su članovi benda morali da cenzurišu jer se kosi sa pravilima Evrovizije.

"Lezbejke, nadam se da ste ponosne na nas", rekao je frontmen Janis Peterson.

Drugo polufinale Evrovizije: Srbija nastupa treća; Ronela: "Bog zna bolje"; region na dnu tabele

Nakon neuspeha na polufinalu, društvene mreže preplavili su snimci o ovoj grupi, a jedan je postao posebno viralan, a to je pitanje novinarke koje je bilo upućeno ovim simpatičnim momcima. Citi Zeni su na tirkiznom tepihu otpevali prvu strofu pesme koja u prevodu glasi "Umesto mesa, jedem salatu i liž** ****", i onda je novinarka postavila pitanje koje važi za najbolje pitanje na ovogodišnjem Eurosongu.

"Dok ste pisali ovu pesmu, da li ste bili gladni ili nap*****?", pitala je novinarka a predstavnici Letonije su prasnuli u smeh.

"Izgleda oba", odgovorio je frontmen Peterson, dodajući da je hteo da napiše ekološku pesmu koja neće biti dosadna.

Po svemu sudeći, to mu je pošlo za rukom.

Večeras je finale Evrovizije, koje počinje u 21 čas. Finale možete pratiti na live blogu na našem portalu u okviru našeg specijala o Evroviziji, a predstavnica Srbije Konstrakta nastupa pretposlednja.
@jovieseurovision @citi_zeni gotcha😜 #esc2022 #esc2022latvia #eurovision2022🇮🇹 #thesoundofbeauty #funnyinterviewmoments #bestinterviewquestion ♬ Eat Your Salad - Citi Zēni

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: