Najlepša ljubavna priča sa Evrovizije se nastavila - Tiks i Efendi i dalje zajedno, šetaju Torinom

Predstavnik Norveške Tiks i predstavnica Azerbejdžana Efendi, koji su učestovovali u prošlogodišnjem izdanju Evrovizije gde su se prve varnice između njih dvoje pojavile, viđeni su u Torinu.

Izvor: Sanja Dojkiæ

Subota, 14.05.2022.

13:26

Najlepša ljubavna priča sa Evrovizije se nastavila - Tiks i Efendi i dalje zajedno, šetaju Torinom
Foto: Profimedia/ANP POOL SANDER KING

Tiks je prošle godine otpočetka pokazivao simpatije prema Efendi, koju su mnogi zapamtili po zabavnoj pesmi orijentalnog ritma "Mata Hari". Poklonio joj je buket ruža s porukom "Moje srce je tvoje".

Pred samo finale, velika promena na kladionicama - na kom mestu je sada Konstrakta?

Ubrzo se ispostavilo kako su simpatije obostrane jer je Efendi objavila dve poruke posvećene Tiksu.
@xchloevanschijndelx EFENTIX REUNION🤍 🫶🏻they met again in Turin🫶🏻 we kept believing, and it was true from the beginning on🥹 #efendi #efentix #eurovision #andreashaukeland #tix ♬ Mata Hari - Efendi
Foto: Profimedia
"Gde bi voleo da ideš sa mnom? Večera, Baku, Veliko finale", glasila je jedna od poruka, a može se uočiti i da je Tiks na sve tri ponude odgovorio potvrdno.Kasnije, po pisanjima strnih medija, njih dvoje su čak i izašli na piće usred evrovizijskog ludila koji je bio u toku u Roterdamu prošle godine.

Njihova ljubavna bajka je preživela euforiju Evrovizije, te su se pojavili snimci koji potvrđuju da su i Tiksi i Efendi u Torinu na ovogodišnjem izdanju najvećeg muzičkog takmičenja na svetu. Par se drži za ruke i uživa u ljubavi.

Konstrakta na drugom mestu britanske liste: Pesma pisana u toku pandemije, usred nervnog sloma

Večeras je finale Evrovizije, koje počinje u 21 čas. Finale možete pratiti na live blogu na našem portalu u okviru našeg specijala o Evroviziji, a predstavnica Srbije Konstrakta nastupa pretposlednja.
@eurovanya Reply to @freddykruegershat #efentix forever #eurovision2021 #eurovision2022 #tix #efendi #azerbaijan #norway #eurovision2022 #norge #eurovision #Azərbaycan #fallenangel #matahari ♬ Fallen Angel - TIX

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: