Hrvati jednim delom sa nama u finalu, izgleda da Konstrakta nosi nešto njihovo

Srpska predstavnica na ovogodišnjem Evrosongu Ana Đurić Konstrakta na pozornici u Torinu nastupila je u borosanama.

Izvor: B92

Petak, 13.05.2022.

16:19

Hrvati jednim delom sa nama u finalu, izgleda da Konstrakta nosi nešto njihovo
Foto:EPA/ Alessandro Di Marco

Te patike, kako su ranije pisali domaći mediji, Konstrakti su za potrebe nastupa na Evrosongu dopremljene iz Hrvatske. Reč je o patikama bele boje sa otvorenim prstima na vrhu i niskom platformom.

Borosane se proizvode u Hrvatskoj, zbog čega su pevačici u pomoć priskočili prijatelji koji su joj pred odlazak u Italiju dostavili jedan par. Mediji su ranije pisali da je tim pevačice stupio u kontakt sa Dejanom Aćimovićem, koji živi u Zagrebu i pronašao je borosane za oko 250 kuna.

Dejan je pozvao reditelja Zrinka Ogrestu, koji je potom Konstrakti nabavio borosane. Ogrestu je krajem aprila prilikom prelaska granice carinik pitao što ima u kutiji, a kada je rekao da su to cipele za Konstraktu, carinik ga je samo pustio da prođe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: