Balkanac okreće jagnje u dvorištu, komšija urla: "Jugosloven"; "Sigurno je neki vegetarijanac" VIDEO

Na Fejsbuku se pojavio snimak koji je brzo postao viralan na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako je osujećen plan muškarca sa Balkana da "okrene" jagnje u svom dvorištu.

Izvor: B92

Četvrtak, 12.05.2022.

12:53

Default images

Snimak je nastao navodno u Nemačkoj, a na njemu se vidi kako jedan muškarac poreklom sa Balkana (u komentarima piše da je iz Bosne i Hercegovine, a na snimku čujemo da se zove Dejan) pokušava da u dvorištu ispred kuće "okrene" jagnje.

Međutim, njegovu ideju je rešio da bukvalno ugasi komšija.

O čemu se radi? Naime, još na početku snimka se vidi da mlađi muškarac prilazi sa pijukom i protivpožarnim aparatom, očigledno nezadovoljan zbog ideje da se u zajedničkom dvorištu peče jagnje.

"Odmah da si prestao, znaš da je to zabranjeno", govori mu ljutitim glasom.

Vo na ražnju usred Vračara - komšije zvale policiju VIDEO

"Dejane, gledaj u njega", čuje se na snimku ženski glas dok ljutiti komšija urla: "Jugosloven".

U jednom momentu možemo da vidimo kako mu pijukom izbija iz ruke štap kojim se Dejan branio i dok je bio na telefonskoj vezi sa policijom te se žalio da mu komšija preti motkom i protivpožarnim aparatom, nezadovoljni komšija prilazi ražnju i gasi vatru.

"Nema pametnijeg posla od terorisanja komšija?"; "Ovaj je sigurno neki vegetarijanac", neki su od komentara ispod objave.

Duhoviti komentatori smatraju da ništa od ovoga se ne bi desilo da je Dejan na rotilj pozvao i komšiju.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

76 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: