Putin je u braku sa Kabajevom? Objava na Tviteru rešava misteriju

Iako se o životu Vladimira Putina ne zna mnogo, svetski mediji ne prestaju da spekulišu o njegovim ljubavnim vezama, posebno od kada se razveo od svoje prve žene Ljudmile – zvanično i jedine žene.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.04.2022.

08:42

Putin je u braku sa Kabajevom? Objava na Tviteru rešava misteriju
Foto: Profimedia

Međutim, godinama se piše o Putinovoj navodnoj vezi sa poznatom bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Ta veza je kasnije, opet navodno, krunisana i brakom, a da sve nije samo na nivou nagađanja, ukazuje i jedna objava iz 2019. na Tviteru – i to iz Srbije.

Šta Putin pokušava da sakrije: Vanbračna deca, bogatstvo veće od Bezosovog, ljubavnica...

Naime, te godine se beogradski muftija Mustafa Jusufspahić sastao sa Maratom Kabajevom, za koga je rekao da je tast Vladimira Putina.

"Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti gospodina Marata Kabajeva koji je na čelu Svetske Muslimanske biznis asocijacije a inače i tasta gospodina Putina predsednika Rusije. Formirali smo ogranak ove organizacije i od danas ista postoji i u Beogradu", napisao je Jusufspahić na Tviteru.

Ispod ovoga muftija je okačio sliku na kojoj su on i otac Aline Kabajeve. Od početka rata u Ukrajini povećalo se interesovanje javnosti u vezi sa detaljima o privatnom životu ruskog predsednika, a kako je pisao "Pejdž siks" (Page Six), Putin je navodno sakrio svoju ljubavnicu Alinu, sa kojom navodno ima četvoro dece, u Švajcarsku. Nagađa se da imaju dve ćerke bliznakinje koje su stare sedam godine i koje su rođene u blizini Lugana 2015. godine. Navodno par ima još dva sina.

Prema zvaničnim podacima, Putin ima i dve odrasle ćerke Mariju (36) i Katerinu (35) iz braka s Ljudmilom Škrebnjevom. O njima se, takođe, jako malo zna. Marija je rođena u Lenjingradu, a Katerina u Nemačkoj, gde je porodica živela dok je Putin bio u KGB-u.

Putinova bivša žena se preudala za 21 godinu mlađeg, žive u palati koju su sumnjivo stekli

Putin i Ljudmila su u braku bili 30 godina, a razveli su se 2013. godine i to javno pred kamerama. Pričalo se da se Putin razveo kako bi mogao da se venča sa Alinom.

Alina Kabajeva je pre veze s Putinom bila poznata kao uspešna gimnastičarka koja je osvojila dve olimpijske medalje i brojne medalje na svetskim i evropskim prvenstvima. Nakon što su počeli da je povezuju s Putinom, Alina se retko viđa u javnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: