"Klinci nisu glupi": Goca Tržan rekla šta misli o Konstrakti

Pevačica Goca Tržan, koja se u poslednjem momentu povukla sa takmičenja "Pesma za Evroviziju", prokomentarisala je pobednicu Anu Đurić i njenu numeru "In Corpore Sano".

Izvor: B92

Četvrtak, 10.03.2022.

10:43

Foto: Printskrin/TV Prva

Pevačica je istakla da je jako srećna zbog Konstraktine pobede, koja pokazuje da "nije potrebno da skačeš sa plafona".

Svetski mediji o Konstrakti - u centru rasprave lavor i Megan Markl

"Iskrena da budem, nisam gledala nijedno veče, bila sam loše, fizički nisam mogla da gledam, ali sam kasnije videla o čemu se radi. Poželela sam kolegama mnogo sreće, vizuelno je fantastično izgledalo. Moram da kažem da sam više nego zadovoljna, srećna i prijatno iznenađena. Glasovi su mi dali nadu da umetnost može biti prihvaćena", rekla je Goca u svom vlogu na Jutjubu.

"Pesma razbija"; Britanski jutjuber: Umesto gluposti, Srbija na Evroviziju šalje umetnost

"Ima mnogo ljudi koji žele da čuju ovako nešto, samo nismo bučni. Čestitke Konstrakti, pregotivna je, nastup joj je bio vrh i nije potrebno da skačeš sa plafona. Koncept je suština, to što je ona htela da kaže nastupom."

Sašu Popovića "zarazila" Konstraktina pesma: "Pomerena je i ima foru"

"Klinci nisu glupi, svidelo im se nešto što nije smeće koje im se non-stop servira. Jedna lepa, prirodna, obrazovana, majka dvoje dece, interesantna žena nas predstavlja, izuzetno sam srećna i zadovoljna. Umetnica mora biti zdrava", dodala je Goca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: