Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana? Zamerila mu je jednu nepromišljenu izjavu, Novak je podržao

Usred Novakove drame u Australiji, njegov otac Srđan Đoković odlučio je da otvori nalog na Instagramu.

Izvor: hellomagazin

Petak, 28.01.2022.

12:27

Jelena Đoković ljuta i na svekra Srđana? Zamerila mu je jednu nepromišljenu izjavu, Novak je podržao
Foto: Profimedia

Uradio je to prvenstveno da bi što većem broju ljudi skrenuo pažnju na probleme sa kojima se slavni teniser u tim trenucima suočavao, i ubrzo stekao zavidan broj pratilaca. sada ih ima više od 7.000, što je odličan skor budući da je vrata virtuelnog sveta odškrinuo jedva pre dve nedelje.
Da bi Srđan Đoković mogao da postane ozbiljan influenser govori i dirljiva čestitka koju je preko popularne društvene mreže poslao supruzi Dijani za rođendan, a domaći mediji preneli.

Novak Đoković proslavio mamin rođendan: Torta, svećice i pesmica za Dijanu VIDEO

I dok se broj njegovih pratilaca povećava iz dana u dan, Srđan prati tek osmoro ljudi. Bar za sada. Među njima je, naravno, i njegov sin Novak – a šta je sa snahom?

Svi su primetili da se Jelena već duže ne oglašava, da je nije bilo pored Novaka dok je prolazio kroz australijsku agoniju (ili je bar javnost nije videla), a izostala je i sa proslave Dijaninog rođendana. U kakvim je, zapravo, odnosima sa porodicom Đoković?

Kako izgleda Novakova vila u Marbelji? VIDEO

Ima li istine u glasinama da se ne slaže sa svekrvom i da se priča usijala posle nedavne izjave Novakove majke kako nije verovala da će se njen sin oženiti Jelenom, a ne podržava ni njihov način ishrane? Na kraju krajeva, ako je sve u redu, zašto se Srđan i Jelena ne prate na Instagramu? Mnogo pitanja, nijedan odgovor.

Kako prenosi "Story.hr", Jelena je navodno jednu nepromišljenu izjavu zamerila i svom svekrvu. Srđan je svojevremeno tokom televizijskog gostovanja izjavio da ona i Novak s porodicom uskoro planiraju da se presele u Srbiju, što se Jeleni nije baš svidelo.

Jelena Đoković citirala Stefana Nemanju: "Pročitala sam divne rečenice"

"Novak uživa u Beogradu i jedva čeka da dođe. Malo vremena provodi ovde, ali još godinu-dve i on će biti stanovnik svog grada i svoje zemlje", rekao je Srđan u emisiji “Srpski svet”.

Nakon toga, portal "Svet & Scandal" objavio je kako Jelena zbog te izjave prigovorila Novaku, koji je navodno bio saglasan sa njom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

203 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: