Đokoviće ugostio patrijarh Porfirije FOTO

Srđan Đoković je podelio deo praznične atmosfere na svom profilu na Instagramu i pokazao kako je porodica Đoković provela Svetog Savu kod patrijarha Porfirija, koji ih je ugostio.

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2022.

18:59

Đokoviće ugostio patrijarh Porfirije FOTO
Foto: Profimedia

Objavio je fotografije na kojima Novak Đoković sedi pored Porfirija uz čestitke svim pravoslavnim vernicima koji obeležavaju Svetog Savu.

"Danas smo, uz više stotina vernika, u hramu Svetog Save prisustvovali Svetoj liturgiji koju je služio patrijarh Srpske pravoslavne crkve Porfirije u ime sveštenog spomena na Svetog Savu", napisao je Srđan.

Dodao je i kako je svaki praznik uvek najlepši sa porodicom.

"Praznike je najlepše obeležiti sa porodicom, a nasmejana dečija lica koja su ugledala Novaka posebno su ispunila naša srca danas! Srećan Sveti Sava svim pravoslavnim vernicima", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: