Ambasador osvojio glumicu Ljubinku Klarić – zbog njega je van Srbije

Po povratku iz Amerike i razvoda od biznismena Nebojše Jovanovića, glumica Ljubinka Klarić posvetila se svojoj profesiji, a pre svega sinu Kosti.

Izvor: hellomagazin

Četvrtak, 27.01.2022.

14:40

Ambasador osvojio glumicu Ljubinku Klarić – zbog njega je van Srbije
Foto: Prva TV, Aleksandar Krstoviæ

Iako se činilo da za emotivni život nema mesta, Ljubinka Klarić ipak uživa u ljubavi i to sa ambasadorom Srbije u Iraku, piše Hellomagazin.rs.

Uroš Balov, koji je na tu funkciju postavljen 2018. godine, izabranik je srca Ljubinke Klarić već dve godine, kako navodi pomenuti magazin.
Glumica u poslednje vreme na Instagramu objavljuje fotografije iz Bagdada, gde njen partner živi zbog posla.

Balov je prethodno, kao diplomirani pravnik, obavljao poslove šefa kabineta ministra prosvete i sporta. U književnim krugovima on je poznat pre svega kao osnivač i direktor izdavačke kuće "Albion Books", koja je objavila biografije kraljice Elizabete, Džulijana Asanža, Fredija Merkjurija.

Podsetimo, pre 13 godina Ljubinka Klarić je otišla u Ameriku, gde ju je čekao suprug Nebojša Jovanović, sa kojim se glumica venčala u tajnosti na Zemunskom keju. Za odlazak pred matičara znali su samo kumovi, a srećne vesti su tek kasnije podelili sa roditeljima.
Ljubinka i Nebojša u braku su bili četiri godine, od čega su zajedno proveli tek pola vremena.

Sa sinom Kostom, koji je rođen u Americi, vratila se u Srbiju kada je dečak imao nešto više od godinu dana. Nada da brak na daljinu može da opstane brzo se raspršila.

"Razvela sam se od Nebojše, a razlog nije ništa što se u sedamdeset posto veza ne dešava. Jednostavno, daljina je učinila svoje. On nije mogao da ostavi posao koji je tamo započeo pre nego što smo zasnovali vezu, ali divno je što smo iznedrili Kostu", izjavila je glumica, koja se ubrzo vratila svojoj profesiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

120 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: