Raskinula sa Entonijem Hopkinsom jer ga se plašila: "Samo sam zamišljala kako jede ljude"

Zvezda programa "Martha Knows Best", čuvena kuvarica i TV lice Marta Stjuart (80) u prošlosti je bila u vezi sa britanskim glumcem Entonijem Hopkinsom (84), ali je raskinula s njim i to zbog jedne od njegovih najznačajnijih filmskih uloga, piše "Pipl" (People).

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

10:46

Raskinula sa Entonijem Hopkinsom jer ga se plašila:
Foto: Profimedia

Marta Stjuart je gostovala u emisiji voditeljke i komičarke Elen Dedženeris i tom prilikom učestvovala u igri "Dve istine i laž", kada je i otkrila razlog zbog kog je napustila čuvenog glumca.

"Zabavljala sam se sa ser Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula s njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lekteru", rekla je Marta, uveravajući Elen Dedženeris da govori zaista istinu.

"Imala sam veliku kuću u Mejnu, posed od stotina jutara šume, ali nisam mogla da zamislim da tamo odvedem Hopkinsa, jer sve o čemu sam razmišljala bilo je kako je u filmu jeo ljudsko meso", dodala je ova poslovna žena.
Foto: Profimedia
Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. odigrao prvi put lik Hanibala Lektera, i za tu ulogu osvojio nagradu "Oskar" za najbolju mušku glavnu ulogu.

Zvezda šou-programa "Martha Knows Best" nije otkrila u kom periodu je bila u vezi s Hopkinsom, ali je o njihovoj ljubavi kratko govorila i 2006. tokom intervjua sa Hauardom Sternom, kada je izjavila da ga je volela, ali da je bio "strašan". I tada je pomenula kako nije mogla zamisliti da odvede glumca na imanje okruženo šumom.

"Želiš li da ti nešto pojede mozak dok sediš u svojoj predivnoj dnevnoj sobi u Mejnu? Verovatno bih imala jako lep odnos s Entonijem Hopkinsom, ali nisam mogla preći preko toga sa Lekterom", kazala je Marta Stjuart u razgovoru sa Sternom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: