Kim Kardašijan sa Hilari Klinton u "zatvorskom" kafiću FOTO

U ponedeljak, Kim Kardašijan (41) pridružila se bivšoj prvoj dami Hilari klinton i njenoj ćerki Čelzi u jednom kafiću u Kanoga Parku, koji je inače poznat po zapošljavanju ljudi koji su bili u zatvoru.

Izvor: B92

Sreda, 26.01.2022.

09:34

Kim Kardašijan sa Hilari Klinton u
Foto: Profimedia

Zvezda "Keeping Up with the Kardashians" na sebi je imala dugu crnu jaknu sa visokim neonsko zelenim čizmama, dok je Hilari (74) bila obučena u sivo odelo, a Čelzi je (41) nosila crni džemper srednjih rukava sa crnom plisiranom suknjom.

Kako piše "People" sastanak je bio vezan za predstojeću emisiju Apple TV-a koju vode majka i ćerka Klinton. Pod nazivom "Gutsy Women", inspirisana je njihovim najprodavanijim romanom iz 2019. godine - "The Book of Gutsy Women: Favorite Stories of Courage and Resilience".
Foto: Profimedia
Dokumentarac prikazuje portrete vrhunski ženskih uzora, a Kardašijan sigurno odgovara opisu.

Pored toga što je glumila u rijaliti serijama svoje porodice i pokrenula sopstveni brend za modu i negu kože, Kardašijan je takođe koristila svoju platformu da se zalaže za niz društvenih ciljeva - posebno reformu zatvora - u poslednjih nekoliko godina.

Njena strast za socijalnom pravdom takođe ju je inspirisala da studira pravo. Prošlog meseca je položila ključni ispit koji je preduslov da postane advokat.
Foto: Profimedia
"Gledajući se u ogledalo, zaista sam ponosna na ženu koja sam danas postala", napisala je tada na Instagramu.

"Za svakoga ko ne poznaje moj put na pravnom fakultetu, znajte da ovo nije bilo lako ili mi je dato. Pala sam na ovom ispitu 3 puta u 2 godine, ali sam se svaki put vraćala i učila više, pokušavajući iznova dok nisam uspela", objasnila je Kim.

Što se tiče njenih političkih opredeljenja, Kardašijan je javno podržala Hilari kada se kandidovala protiv Trampa na izborima 2016.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: