Otkaz glumcu koji igra Harija Potera - prijavila ga koleginica zbog nedoličnog ponašanja

Glumac Džejms Snajder koji igra Harija Potera u brodvejskoj produkciji filma "Hari poter i ukleto dete" dobio je otkaz nakon pritužbe koleginice na njegovo nedolično ponašanje.

Izvor: B92

Utorak, 25.01.2022.

08:01

Otkaz glumcu koji igra Harija Potera - prijavila ga koleginica zbog nedoličnog ponašanja
Foto: Profimedia

Producenti su rekli da su primili pritužbu protiv Snajdera u novembru i odmah ga suspendovali iz produkcije, do nezavisne istrage.

Nakon završetka te istrage, producenti su u nedelju potvrdili da su raskinuli njegov ugovor.

Žalbu je iznela glumica Dajan Dejvis, koja u seriji igra Džini Poter, suprugu Harija Potera. Producenti su rekli da su "primili žalbu od Dajan Dejvis u vezi sa ponašanjem kolege Džejmsa Snajdera", stoji u izjavi za "Entertainment Veekly". Glumac se još nije oglašavao ovim povodom, a producenti su u novembru potvrdili da je Dejvis odlučio da uzme odsustvo iz predstave koja je postigla ogroman uspeh na londonskom Vest Endu pre nego što je prešla na Brodvej.

"Posvećeni smo podsticanju sigurnog radnog mesta, zbog čega imamo čvrste politike i procedure na radnom mestu za sve one koji su uključeni u Hari Poter i ukleto dete, napisano je u izjavi. "Ovo uključuje stroge zabrane uznemiravanja u bilo kom obliku, kao i kanale preko kojih svaki zaposleni može prijaviti ponašanje za koje smatra da je neprikladno".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: