Otkrivena tajna glumice: "Od moje žene je naučila kako da zadovolji muškarca" VIDEO

Američki glumac Rob Lov gostovao je u emisiji Džimija Kimela, gde se dotakao i slavne glumice Gvinet Paltrou. Naime, ona mu je 2020. godine otkrila da ju je upravo njegova supruga Šeril Berkof podučila tajnama oralnog seksa.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.01.2022.

15:09

Otkrivena tajna glumice:
Foto: Profimedia

57-godišnji glumac našalio se da bi se Gvinetin bivši suprug Kris Martin te sadašnji suprug Bred Falčuk trebalo da zahvale njegovoj supruzi.

"Ovako stoje stvari: dobra vest je ta da moja supruga ne gleda ništa u čemu ja nastupam tako da neće gledati ni ovu emisiju, pa ti mogu reći sledeće. Kad je Gvinet bila mlađa, kad joj je bilo 18 godina, moja je supruga radila je kao vizažistkinja na filmu u kojem je glumila Gvinetina majka Blajt Daner. Gvinet joj je došla u posetu, a Šeril bi s njom podelila cigaretu te bi zapalile iza prikolice sa seta. Ona je bila nešto poput starije sestre za Gvinet, i još uvek je. I tako mi je Gvinet u jednom podkastu otkrila, nisam imao pojma o tome i moram joj zahvaliti na toj informaciji, da ju je moja supruga naučila kako da - koja je prikladna reč za to na televiziji? Ovo je tvoj šou, pomozi mi", našalio se glumac dok je tražio pomoć od Kimela.

"Mislim da je izraz koji tražiš 'pružiti oralni seks'. I jako je lepo od nje da je to uradila", prihvatio je šalu Kimel.

"Ili, kako ja to volim reći, Kris Martin i Bred Falčuk, nema na čemu", našalio se Lov.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: