Nikol Kidman priznala: "Ni Kit, ni ja nismo završili srednju školu"

Glumica Nikol Kidman priznala je, doduše slučajno, u razgovoru sa radijskim voditeljem Kajlom Sandilandsom, da ni ona ni njen suprug Kit Urban nisu završili srednju školu.

Izvor: Net.hr

Sreda, 19.01.2022.

15:34

Nikol Kidman priznala:
Foto: Profimedia

Kidman je u intervjuu, koji je emitovan u utorak, rekla da je završila samo 10. godinu, a priznanje je usledilo nakon što je voditelj rekao da on nikada ne bi mogao da bude glumac jer nema "ono nešto" što je potrebno za taj posao.

"Nemam znanje za to, nisam završio ni desetu godinu", rekao je voditelj, a Nikol se nadovezala: "Nisam završila 11. godinu i nekako sam stigla do toga, smem li to da kažem?", prenosi Dejli Mejl.
Naime, u Sjedinjenim Američkim Državama osnovna i srednja škola traju 12 razreda. Nikol je dalje u intervjuu rekla da njen suprug muzičar, Kit Urban (54), nije završio ni desetu godinu.

"Mislim da ni Kit nije završio 10. godinu. Ali to ne bismo trebali da objavljujemo, to nije dobra promocija", rekla je Nikol.
Glumica se u intervjuu osvrnula i na svoj prvi voditeljski posao koji joj se jako sviđao: "Imala sam nešto novca i bila sam u pozorištu", rekla je Nikol koja je posle toga postala jedna od najvećih zvezda Holivuda.
Nikol je pohađala srednju školu za devojčice "North Sydney", gde je upoznala glumicu Naomi Vots (53), koja je kasnije isticala njihovu povezanost.

"Prošle smo kroz mnogo toga zajedno, veže nas prošlost. Volimo se i poštujemo. Ko se družio sa nama, zabava je bila zagarantovana", rekla je Vots 2017. za magazin "People".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: