Konačno pomak u istrazi - "Alek nije uradio ništa loše"

Alek Boldvin je predao svoj mobilni telefon istražiteljima ubistva koje se dogodilo u oktobru na snimanju filma "Rust" u Novom Meksiku.

Izvor: B92

Subota, 15.01.2022.

15:17

Konačno pomak u istrazi -
Foto: Profimedia

Nalog za pretres Boldvinovog telefona je izdat u decembru, a šerifova kancelarija okruga Santa Fe u Novom Meksiku je ranije ove nedelje saopštila da još uvek pokušava da dođe do glumčevog telefona i da glumac ne sarađuje u istrazi.

Alek Boldvin prvi put nakon tragedije: "Ona je bila moja prijateljica" VIDEO

Međutim, juče je portparol šerifovog odeljenja Huan Rios saopštio da je Boldvinov telefon predat vlastima u okrugu Safolk u Njujorku, koje su u procesu preuzimanja relevantnih podataka za slanje istražiteljima u Santa Feu.

U izveštaju BBC-a se navodi da istražitelji planiraju da provere mejlove, tekstualne i glasovne poruke povezane sa ubistvom koje se dogodilo 21. oktobra 2021. godine tokom snimanja filma "Rust", kada je hicem iz pištolja ubijena direktorka fotografije Halina Hačins, a ranjen reditelj Džoel Souza.

Glumac je tada rekao da nije povukao okidač i da mu je srce slomljeno zbog incidenta.

Alek Boldvin: "To je laž", "Ne mogu to da rade" VIDEO

Da je telefon predat policiji potvrdio je i advokat Aleka Boldvina, Eron Dajer.

"Ali ovo se ne tiče njegovog telefona, i nema odgovora na njegovom telefonu. Alek nije uradio ništa loše", rekao je Dajer u izjavi.

"Pravo pitanje na koje treba odgovoriti je kako su se pravi meci uopšte dospeli na set“, dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: