"Složna braća – Next Đeneration" na TV Prva uz Natašu Ninković

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i na duhovit način se predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije, a emitovaće se vikendom od 20h samo na TV Prvoj.

Izvor: B92

Subota, 15.01.2022.

12:21

Default images

Poput prvog serijala i ovaj nastavak predstavlja klasičnu humorističko-satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i na duhovit način se predstavljaju mentaliteti i socio-psihološke strukture pojedinaca i naroda na teritoriji bivše Jugoslavije.

Pored sjajne glumačke postave u novom serijalu nastupaju i poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta kao specijalni gosti.

Uloge: Nataša Ninković, Andrija Kuzmanović, Marko Gvero, Rale Milenković, Nenad Okanović, Nikola Pejakovia, Ljubiše Savanovića, Zoran Cvijanović, Milan Kovačević, Darko Ostojić i Miljan Prljeta, Maja Čampar i Amar Ćorović...

Scenaristi: dr Nele Karajlić i Srđan Janković.

Režija: MIlorad Milinković

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: