Dok je Novak u problemu, žene komentarišu njegovu braću: "Ko bi rekao da su ovako zgodni?"

Novak Đoković (34) trenutno je glavni lik neviđene drame u Australiji, u Melburnu, zbog odbijene vize. Sud upravo odlučuje o tome hoće li ga deportovati iz zemlje.

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

15:03

Dok je Novak u problemu, žene komentarišu njegovu braću:
Foto: Profimedia

I dok se za porodicu Đoković odvijaju drame ravne holivudskim filmovima, ljudi na društvenim mrežama raspisali su se o Noletovoj zgodnoj braći.

Na svom Instagram profilu Nole je jednom prilikom objavio fotografiju s braćom te tim putem čestitao mlađem bratu Đorđu rođendan, što je izazvalo lavinu komentara: "Lepa braća", "Koji trojac", "Složna braća"...
Brat Đorđe upao je u oko mnogima još prošle nedelje kada se pojavio s roditeljima, Srđanom i Dijanom, na konferenciji za novinare. "Bori se samo za slobodu izbora", izjavio je tada Đorđe, a na društvenim mrežama obratio se i drugi Novakov brat Marko: "Vreme je da progovorimo i izborimo se za svoja ljudska prava."
Međutim, neke je Instagram pratioce Novaka Đokovića više je zaintrigirao izgled braće nego cela situacija.

"Divni ste", "Blago majci Dijani koja vas je rodila!", "Jedna dobra stvar je došla iz ove drame s Đokovićem, otkrila sam da mu je brat jako zgodan", "Ko bi rekao da Đoković ima ovako zgodnog brata?", samo su neki od komentara na Noletovu braću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: