Kanje pod policijskom istragom - šta se dogodilo ispred kluba? FOTO

Kanje Vest je trenutno pod policijskom istragom, potvrdio je njegov predstavnik za medije za "Page Six". Pevač se navodno u četvrtak u tri sata ujutro posvađao s obožavaocem koji mu je tražio autogram ispred kluba.

Izvor: B92

Petak, 14.01.2022.

10:11

Kanje pod policijskom istragom - šta se dogodilo ispred kluba? FOTO
Foto: Profimedia

Navodi se da je Vest rukom udario obožavaoca koji je potom pao na zemlju. Iz policijske uprave u Los Anđelesu nisu otkrivali nikakve druge detalje, samo su potvrdili istragu. Reper nije bio na mestu događaja kada je policija stigla.

Kanje je ranije te večeri bio u izlasku sa devojkom Džulijom Foks, a potom se sam odvezao do kluba.

TMZ je u međuvremenu dobio video na kome se vidi čovek koji leži na ulici, dok Kanje u pozadini viče na ljude koji su najverovatnije njegovi saradnici.
Foto: Profimedia
U jednom trenutku na snimku se čuje Kanje koji glasno izgovara: "Skloni se od mene", dok žena pored, za koju je portalu rečeno da mu je rođaka, pokušava da ga smiri.

Navodno je Kanje zamolio prisutne da ga ne fotografišu, a nakon što mu je fan odgovorio: "U redu je, svi imamo porodične probleme", reper ga je navodno dva puta udario.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: