"To su bile godine blagog ludila, ne bih mogao to da uporedim": Pejaković o nastavku "Složne braće"

Kultna, humoristička serija "Složna braća" dobila je svoj nastavak posle više od dve decenije. Prve dve epizode emitovane su proteklog vikenda, a u susret novim, na TV Prva, govorio je jedan od glavnih glumaca serije - NIkola Pejaković.

Izvor: B92

Četvrtak, 13.01.2022.

14:08

Foto:Printscreen/ Prva Tv

Pošto je bio deo snimanja i prve sezone, Pejaković je strepeo da li će nastavak serije opravdati očekivanja publike. Srećom, pozitivne reakcije i velika gledanost su dokaz da je cela ekipa uradila dobar posao.

Kao stari član serije, bilo mu je vrlo emotivno i nostalgično dok je radio na svom liku u novoj sezoni, ali svestan je da je vremenski razmak učinio svoje i da su ovo sada drugačija vremena, od ratnih 90-ih kada je snimana prva sezona.

Koje teme obrađuje nova sezona, ima li sličnosti sa starom i šta možemo očekivati od lika Čorbe, otkrio je Kolja...

Opširnije u video prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: