Ni pudlica u Plejbojevoj vili nije ostala imuna na kokain: "Lizao je poznatu osobu po nosu"

Pudlica najboljeg prijatelja Hjua Hefnera, filmskog reditelja Džona Dantea, navodno je razvila zavisnost od kokaina nakon što je provela neko vreme u čuvenoj Plejbojevoj vili.

Izvor: B92

Utorak, 11.01.2022.

10:25

Ni pudlica u Plejbojevoj vili nije ostala imuna na kokain:
Foto: Profimedia

Jedna od bivših Hefnerovih zečica, Sandra Teodor, u jednoj od epizoda dokumentarca "Tajne Plejboja", iznela je ove bizarne detalje o pudlici, tvrdeći da je Hefner morao da je drži podalje od gostiju tokom svojih razuzdanih kućnih žurki, jer je vila bila "puna droge".

"Najgore je bilo za naš 19. rođendan": Bliznakinje otkrile bizarne detalje iz "Plejboj" vile

"Džon Dante bio je najbolji Hefov prijatelj. Imao je psa po imenu Luiz, a ta mala pudlica se navukla na kokain. Pas bi ga nanjušio s druge strane sobe, zato su morali da je zaključavaju kad su ljudi bili u blizini", ispričala je Sandra.

Progovorila još jedna Plejbojeva zečica: "Drogirao nas je da bismo lakše širile noge"

Dodala je i da bi pudlica skočila svaki put kad bi nanjušila drogu u blizini, a većina gostiju je nešto korisitila.

"Jedne noći je u vilu ušla jedna vrlo poznata osoba, a pas je skočio s kauča i počeo da je liže po nosu. Ona je rekla: 'On me jednostavno voli', ali svi smo znali zašto je taj pas na njoj", dodala je Sandra, prenosi "Radar onlajn". "Luđe od Plejbojeve vile": Bivša zečica problem sa libidom rešila orgijama sa 20 žena

Hefnerova bivša saradnica Lisa Loving Beret takođe je u dokumentarnom filmu o tajnama Plejbojeve vile potvrdila da se droga obilno koristila, a otkrila je da je kokain stajao čak i ispod držača za toalet-papir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: