Preminuo 17-godišnji sin Šinejd O'Konor: "Neka niko ne sledi njegov primer"

Sin Šinejd O'Konor, Šejn, preminuo je u 18. godini.

Izvor: B92

Subota, 08.01.2022.

11:28

Preminuo 17-godišnji sin Šinejd O'Konor:
Foto: Profimedia

Pevačica se tim povodom oglasila na Tviteru.

"Moj prelepi sin, Nevi'im Nesta Ali, Šejn O’Konor, samo svetlo mog života, odlučio je da danas okonča svoju zemaljsku borbu i sada je sa Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer. Moja beba. Mnogo te volim. Počivaj u miru", napisala je ona.

"Luda kučka" je izgleda bila u pravu: Zašto je Šinejd O'Konor završila na crnoj listi?

Tinejdžer, čiji su roditelji Šinejd i njen kolega irski muzičar Donal Luni, prijavljen je kao nestao ranije ove nedelje.

Irska policija izdala je zvaničan izveštaj u kojem se poziva na informacije 6. januara nakon što je Šejn nestao iz oblasti Dablina.

Šinejd O'Konor se povlači: "Ostarila sam, dala sam sve od sebe"

Policija je 8. januara potvrdila da je potraga za Šejnom obustavljena nakon pronalaska tela u Breju, okrug Viklou.

Portparol Garde je rekao: "Posle izvlačenja tela u oblasti Brej u Viklouu u petak, 7. januara 2022, povučena je potraga za nestalom osobom, 17-godišnjim Šejnom O’Konorom."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: