Baka Prase se vraća u Srbiju "uprkos pretnjama" - u Amsterdamu je "dosadno" VIDEO

Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Jutjub kanalu i ispričao da se vratio u Beograd nakon nekoliko dana provedenih u Amsterdamu.

Izvor: B92

Petak, 07.01.2022.

14:03

Baka Prase se vraća u Srbiju
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages

"Iskreno, razočaran sam malo cem doživljajem ovde i Novom godinom u Amsterdamu, očekivao sam malo više. Sve je zatvoreno i mislio sam da će to proći nekad, ali da nema vatrometa, nisam verovao da se to može dogoditi. Iznenadio sam se koliko je ovde dosadno, tako da sam odlučio da prodam ovde stan koji sam kupio, i da se vratim u Beograd...", ispričao je Bogdan u novom vlogu, pa dodao:

"Vraćam se u Srbiju i Beograd uprkos svim tim pretnjama, suočiću se sa svim opasnostima i svojim strahovima i sve ću pobediti".

Prilikom dolaska u Srbiju snimio se s devojkom Anjom i napomenuo da nastavlja sa snimanjem videa.

Podsećamo, Baka Prase nedavno se oglasio na Jutjubu i rekao je da se preselio iz Srbije jer je dobijao pretnje i kako ne može da se nosi s tim pritiskom.

Nakon smrti jutjuberke Kristine Đukić Kike mnogi su kritikovali Bogdana, koji je pre nekoliko godina objavljivao video-snimke o njoj i prozivao je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

142 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: