Šta se desilo u domu Karleuša–Tošić; postoje svedoci? Tužilaštvo reagovalo

Po prijavi Jelene Karleuše da ju je suprug Duško Tošić ošamario, policijski službenici PS Savski venac su otišli na adresu u kojoj par živi.

Izvor: B92

Petak, 07.01.2022.

13:49

Šta se desilo u domu Karleuša–Tošić; postoje svedoci? Tužilaštvo reagovalo
Foto: Profimedia

Karleuša je navodno odbila da ide u zdravstvenu ustanovu radi pregleda i odbila da pristupi u policijsku stanicu radi davanja izjave.

Mediji dalje navode da je i pored toga dežurni zamenik naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o eventualnom nasilju u porodici.

"I pored toga dežurni zamenik javnog tužioca je naložio da se obavi razgovor sa prijavljenim Duškom Tošićem i svedocima koji su prisustvovali prijavljenom nasilju, nakon čega će biti izvršena procena rizika o evntualnom nasilju u porodici", saopštilo je tužilaštvo.

Prema navodima "Kurira", Tošić je svoju suprugu navodno pljunuo i ošamario u porodičnom domu.

Trenutno je policija u vili na Dedinju, gde obavljaju uviđaj i razgovaraju sa pevačicom i bivšim fudbalerom, kao i sa svedocima.

Kako "Kurir" nezvanično saznaje, pevačica neće da daje izjave pa će navodno svi zajedno u stanicu.

Mediji: Jelena Karleuša prijavila supruga za nasilje u porodici?

Podsetimo, prema navodima domaćih medija, pevačica je navodno prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Prema nezvaničnom pisanju Kurira, Duško je svojoj supruzi navodno udario šamar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

83 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: