Baka Prase otišao iz Srbije i prestaje sa snimanjem - "Nisam više mogao da podnesem ovaj pritisak"

"Nije bitno da li sam kriv ili ne, za bilo šta, samo me napadaju ili optužuju" - rekao je Baka Prase u svom videu u kojem je objasnio zašto je pobegao da živi u Amsterdam.

Izvor: B92

Subota, 01.01.2022.

17:21

Baka Prase otišao iz Srbije i prestaje sa snimanjem -
Foto:Profimedia/Antonio Ahel/ATAImages 13, april, 2019

U medijima je odjeknula vest kako se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase odselio iz Srbije nakon smrti jutjuberke Kristine Kike Đukić, a danas se on oglasio na svom Jutjub kanalu i potvrdio ove navode medija.

"Otišao sam iz Srbije, vrlo verovatno trajno. Dobijao sam pretnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno nisam mogao da se nosim sa tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferarija, kupio sam stan u Amsterdamu. Dok mi se starn ovde sređuje živim kod mame i tate", rekao je Baka i dodao:

"Nisam više mogao da se nosim sa tim. Gde god idem ljudi me gledaju, ko zna šta ko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno da li sam kriv ili ne za bilo šta, samo žele da me napadaju i optužuju. Ne znam šta će dalje da bude. Nemam nikakav plan. Ne znam da li ću snimati za Jutjub. Ne osećam se više kao da želim da snimam, drugo moram da počnem da radim neki posao običan i da zaradim za život ovde, pošto je ovde živeti skupo. Neću snimati za Jutjub jer mi oduzima mnogo vremena, jer ne zarađujem ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju sve mi je ukinuto", rekao je u svom videu na Jutjubu Bogdan Ilić.

U snimku je objasnio da mora da pronađe novi posao, kako bi zaradio za život i da će usled takvih okolnosti snimati manje i postepeno prestajati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

346 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: