"Najgore je bilo za naš 19. rođendan": Bliznakinje otkrile bizarne detalje iz "Plejboj" vile

Bivše devojke Hjua Hefnera, bliznakinje Šenon, iznele su detalje o njihovom odnosu sa sada pokojnim osnivačem časopisa Plejboj - od strogih i kontrolisanih pravila koja su važila za njih dve, do čudnih i, prema njihovim rečima, "grubih" seksualnih susreta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 13.12.2021.

12:41

Foto: Profimedia

Sve je to ostavilo emotivne posledice na Karisu i Kristinu Šenon. Prema pisanju američkih medija, bliznakinje su tokom gledanja dokumentarne drame o princezi Dajani, obe iznenada dobile napade izazvane posttraumatskim stresnim poremećajem.

Način na koji se kraljevska porodica ophodila prema Dajani i držala je pod stalnim nadzorom podsetilo ih je na vreme kada su bile u vezi sa Hjuom Hefnerom, kod koga su uselile oko 2008. a imale su samo 18 godina.

Takođe je izašlo na videlo da su fotografije koje su bliznakinje poslale za časopis Plejboj napravljene kada su imale 17 godina.

"Hef je dao mnogo obećanja. Nismo znale bolje", rekle su one.

Plejboj traumatski stresni poremećaj

Blizanakinje su živele sa Hefnerom 3 godine a čak su nastupale i u rijaliti šou "Girl's Next Door", koji se fokusirao na žene koje su živele sa Hjuom Hefnerom. Neka od čudnih pravila kojih je trebalo da se pridržavaju sestre Šenon su: policijski čas od 21h, nema razgovora sa muškarcima, zapisivanje mesta gde idu, vremena i datuma.
Foto: Profimedia
Čak su ih kritikovali zbog jednostavnih stvari kao što je nošenje različitih boja laka za nokte, jer se nisu "slagale".

"Niko ne zna kroz šta smo prošle i kakav je osećaj biti 18-godišnja devojka sa 83-godišnjim muškarcem koji ima oralni seks sa tvojom sestrom bliznakinjom na tvoj 19. rođendan. To je nešto što ne može da se zaboravi", rekle su bliznakinje za "Radar".

Dalje, istakle su da nikada nisu radile ništa incestuozno, ali kako kažu, Hefner ih je naterao da imaju seks sa njim u isto vreme.

"Da nismo, ne bi nam bilo dozvoljeno da ostanemo. Izgubile smo se u vili. Imale smo samo 18 godina i uopšte nismo znale u šta se upuštamo. Ono što smo bile primorane da radimo u spavaćoj sobi nas je uništilo i nikada više nećemo biti iste".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: