Travis Skot menja ploču – sad poriče odgovornost

Travis Skot je zatražio od sudije da odbaci najmanje jednu građansku tužbu protiv njega posle tragedije u Astrovorldu prošlog meseca.

Izvor: B92

Utorak, 07.12.2021.

13:36

Travis Skot menja ploču – sad poriče odgovornost
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Desetoro ljudi je ubijeno, a stotine povređeno na koncertu repera u novembru kada je publika pojurila na binu, stiskajući ljude tako čvrsto da nisu mogli da dišu, saopštila je policija.

Najmlađa žrtva bio je devetogodišnji Ezra Blaunt, čija je porodica odbila Skotovu ponudu da pokrije troškove sahrane.

Skot je u ponedeljak podneo pravne dokumente tražeći da se tužba učesnice festivala Džesi Garsije koju je podnela protiv njega i nekoliko njegovih poslova "odbaci zbog predrasuda".

TMZ tvrdi da je Skot objavio "opšte poricanje" svih navoda u Garsijinoj tužbi.

Ranije je bilo nepoznato da li će Skot preuzeti odgovornost za katastrofu, ali žalba za smenu sugeriše da on poriče svaku odgovornost.

Prema pisanju publikacije, izvori bliski umetniku tvrde da planira da izda sličan odgovor na nekoliko drugih slučajeva koji su pokrenuti protiv njega nakon Astrovorlda.

To dolazi nakon što je podnet zahtev za spajanje svih 275 tužbi u jednu "parnicu sa više okruga", međutim, sud tek treba da se izjasni o tom zahtevu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: