Ćerka Vila Smita pored dečka ima i ljubavnika

Vilou Smit, ćerka Vila Smita i Džejde Pinket Smit, uslikana je u društvu muzičara Devejna, a ovo možda ne bi bilo čudno da nije u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom.

Izvor: B92

Nedelja, 05.12.2021.

18:45

Ćerka Vila Smita pored dečka ima i ljubavnika
Foto: Profimedia

Veliku pažnju medija privukla je priča o tome kako funkcioniše brak Vila Smita i njegove višedecenijske supruge Džejde Pinket Smit. Oni su priznali da praktikuju poliamoriju, odnosno dopuštaju jedno drugom da imaju druge partnere.

Čini se da je njihova naslednica Vilou krenula sličnim pravcem.
Foto: Profimedia
Kako navode starni mediji, iako je u višegodišnjoj vezi sa Tajlerom Kolom, ona je nedavno uslikana na jednoj plaži u Majamiju, a fotografije svedoče da je prilično prisna i sa muzičarom Devejnom.

Podsetimo, njen otac je nedavno objavio memoare u kojima je otkrio veliki broj do sada nepoznatih detalja iz privatnog života. Između ostalog, glumac je otkrio da je u jednom trenutku života bio zavisnik od seksa, kada ga je tadašnja devojka prevarila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: