Zvezda Sopranovih: "Obožavala sam kokain, a muškarce sam birala na osnovu toga da li piju ili ne"

Glumica Edi Falko (58) za svoje je uloge prikupila brojne nagrade, poput dva Zlatna globusa, četiri nagrade Emi, pet nagrada za najbolju glumicu i neverovatnih 47 nominacija. No, nije sve baš tako sjajno kako se na prvi pogled čini. Naime, glumica je progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom, a uspela je da stane na kraj u kasnim devedesetima nakon što je "dotakla dno".

Izvor: vecernji.hr

Nedelja, 05.12.2021.

11:32

Zvezda Sopranovih:
Foto: Profimedia

Trezna je već 29 godina, a alkohol joj je, kako je ispričala, bio način borbe s nedostatkom samopouzdanja. No, priznaje da je postala svesna svojih postupaka i stanja u kojem se nalazila nakon što se jednom prilikom našla u potencijalno opasnoj situaciji te ju je to podstaklo da promeni svoj način života.

"Godinama nisam okusila alkohol, a onda sam popila svoje prvo piće tokom studiranja i otkrila sam nirvanu. Alkohol je bio rešenje svih mojih problema, ali i uzrok svih mojih problema. Bila sam velika obožavateljka kokaina, ako bi mi ga neko ponudio jer sama nisam mogla da ga priuštim. Marihuana mi je samo uzrokovala teskobu", rekla je glumica za The Guardian. Takođe, otkrila je i da je birala muškarce na temelju toga da li piju ili ne.

"Čekala bih da vidim koliko će brzo spomenuti alkohol u razgovoru i tako bih odlučila hoću li se spetljati s nekim ili ne", otkrila je glumica i dodala da je uverila samu sebe u to da jednostavno bolje glumi kada je mamurna.

Postala je svjesna situacije u koju se dovela kad se jednog dana probudila nakon noćnog izlaska i shvatila da je ostavila širom otvorena vrata stana. U tom je trenutku shvatila da se hitno mora da se dovede u red. A onda je i njena karijera krenula uzlaznom putanjom pa je glumila u HBO-ovoj seriji "Porodica Soprano" i u seriji "Sestra Džeki". A pre toga imala je male uloge u visokobudžetnim filmovima, kao što je "Cop Land" Silvestera Stalonea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: