I Gremi se ogradio od Merilina Mensona

Razlog za skidanje sa liste nominovanih nije naveden, ali je izvor koji Holivud reporter nije imenovao rekao da je odluka o nominaciji promenjena jer Menson nije autor pesme "Jail".

Izvor: B92

Petak, 03.12.2021.

17:32

I Gremi se ogradio od Merilina Mensona
Foto:EPA/ STEVE C.MITCHELL

Muzičar Merilin Menson izgubio je nominaciju u kategoriji za najbolju rep pesmu u okviru 64. dodele Gremi nagrada, piše Holivud reporter (Hollyvood Reporter).

Menson, čije je pravo ime Brajan Hju Vorner, uklonjen je sa liste nominovanih za pesmu "Jail" repera Kanjea Vesta, koja je objavljena na zvaničnom sajtu Muzičke akademije.

Razlog za skidanje sa liste nominovanih nije naveden, ali je izvor koji Holivud reporter ne imenuje rekao da je odluka o nominaciji promenjena jer Menson nije autor pesme "Jail".

Ekscentrični roker je odnedavno u žiži javnosti zbog brojnih optužbi za seksualno zlostavljanje, ali navodno to nije povezano sa povlačenjem njegove nominacije.

Menson je ranije bio nominovan za pesmu "Jail", zajedno sa Džej Zijem i Vestom, koji su i dalje u trci za najbolju rep pesmu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: