Naomi Kembel objavila emotivnu scenu - zagrljaj preminulog dizajnera sa Je Vestom VIDEO

Naomi Kembel objavila je na svom Instagram nalogu video snimak sa prve revije koju je za Luj Viton uradio nedavno preminuli modni dizajner Virdžil Abloh.

Izvor: B92

Sreda, 01.12.2021.

09:58

Naomi Kembel objavila emotivnu scenu - zagrljaj preminulog dizajnera sa Je Vestom VIDEO
Foto: EPA/IAN LANGSDON

Abloh je ušao u istoriju kao prvi "crni" art direktor ove kompanije, a umro je u 42. godini nakon dugogodišnje borbe sa kancerom. Mnoge ličnosti iz sveta šoubiznisa oprostile su se na mrežama od dizajnera, budući da su mnogi sarađivali sa njim.

Osim toga, sa nekima je ostvario i prijateljske veze. Jedno od poznatih imena je manekenka Naomi Kembel koja je, nakon što je Ablohu odala počast u objavi na Instagramu, postavila i emotivni video snimak sa njegovog debija za Luj Viton.

Događaju su prisustvovali Kim Kardašijan i Je, nekada Kanje, Vest, a na snimku se vidi prisni zagrljaj Abloha i Vesta, čije prijateljstvo je trajalo 15 godina.
Osim toga, Abloh je bio kreativni direktor za reperov album Donda, a osmislio je i izgled omota za dva Vestova albuma. Reper je u nedelju posvetio svojm prijatelju nastup na nedeljnoj službi, prilikom čega je hor izvodio pesmu Adel "Easy on me".

Takođe, odmah naklon vesti o smrti dizajnera, Naomi Kembel se od njega oprostila na Instagramu, istakavši da se njegov uticaj osetio širom sveta.

"Bilo da se radi o uličnoj modi, visokoj modi, skejtbord zajednici, muzičkom svetu dizajna i svetu umetničkog mentorisanje učenika širom sveta... Toliko toga smo naučili od tebe. Bio si skroman i radio vredno, dok si hrabro prolazio kroz sve. Živeo si svoj san i dobio istorijsko mesto", napisala je Kembel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

15 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: