Siniša Mihajlović: "Umro mi je prijatelj od 56 godina, glupo je da se ne vakcinišem"

Siniša Mihajlović primio je treću dozu vakcine protiv koronavirusa, jutros, u bolnici "Belleria", i tom prilikom pozvao sve građane da se vakcinišu.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.11.2021.

14:12

Siniša Mihajlović:
Foto: EPA/ PAOLO MAGNI

"Mislim da je bitno da se vakcinišete", rekao je fudbalski trener Bolonje, nakon što je jutros, oko 8 sati, i sam primio treću dozu.

Prema Mihajlovićevim rečima, "svako od nas ima negativne primere u porodici nevakcinisanih ljudi".

"Prekjuče je umro jedan moj prijatelj od 56 godina. Nije hteo da se vakciniše, otišao je u bolnicu i umro. Mislim da je to besmislica. Uvek se setim početka pandemije - jedva smo čekali da dobijemo vakcinu da pobedimo kovid. Sad kad je tu, glupo je da to ne uradimo. Ne mogu da razumem", kaže Mihajlović.

On je apelovao na sve da se vakcinišu i "spasu život sebi i drugima", ističući da je odluka da se ne vakcinišemo lični izbor, ali je "sebično" prema zajednici.

Inače, Mihajlović se smatra osetljivim pacijentom, zbog transplantacije koštane srži koju je imao pre dve godine zbog leukemije. Takođe, on je prošle godine oboleo od kovida 19.

"Mislim da je bitno da se vakcinišeš. U svakom slučaju to ti spasava život. I ja sam vakcinisan, imao sam i kovid i dobro sam. Pa ako ja to uradim..."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: