Može li gore od ovog? Fanovi napali Madonu zbog objave na Instagramu FOTO

Madona se našla na udaru kritika zbog objave na Instagramu, koju su njeni pratioci nazvali "užasnom", a koja prikazuje fotografa kako joj drži nož ispod brade.

Izvor: klix.ba

Utorak, 23.11.2021.

20:35

Može li gore od ovog? Fanovi napali Madonu zbog objave na Instagramu FOTO
Foto: Profimedia

Pevačica je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija koje promovišu njeno kontroverzno snimanje za "V Magazine", a jedna od njih prikazuje fotografa Stivena Klajna s nožem u ruci.

Dok su mnogi komentarisali fotografiju pozivajući Madonu da se suzdrži od deljenja sličnih fotografija u budućnosti, pevačica je potom pokrenula niz pitanja o tome kako se ponaša prema svojim radnicima zbog opisa koji je napisala ispod fotografija.

Govoreći da su završili snimanje "uprkos svim šansama" uz "skoro nikakav budžet", Madonna je napisala: "Umetnost nije mrtva ako imate snage da se borite za ono u šta verujete!!"

"Hvala svima koji su nas podržali i spavali na kaučima i radili duge smene besplatno da bi podržali Madame X", dodala je. "Tako sam umoran od nasilja nad ženama i 'umetnosti' koja to prikazuje", jedan je od komentara na Instagramu, dok su drugi okarakterisali fotografiju "užasnom".

Pozivajući se na opis fotografije, neki su istakli da je i "plaćanje umetnika takođe upitno", za šta su kazali da njen opis, kojim ističe da "ljudi rade za nju besplatno u ime umetnosti", predstavlja definiciju eksploatacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

11 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: