Adel napustila intervju jer novinar nije slušao njen novi album

Adel je napustila ekskluzivni intervju nakon što je australijski novinar priznao da nije slušao njen novi album "30".

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 22.11.2021.

12:00

Adel napustila intervju jer novinar nije slušao njen novi album
Foto: Profimedia

Novinar Mat Doran i snimateljska ekipa stigli su u London na intervju, a navodno je za njega plaćeno milion dolara. Doran je tokom razogovora priznao kako je preslušao samo jednu pesmu s albuma, a Adele je istog momenta odlučila da prekine intervju.

Doran je objasnio kako nije video mejl u kojem mu je dostavljen album. Mnogi se pitaju kako je uspeo da napravi ovakvu grešku. Novinar Peter Ford napisao je kako je ova situacija poprilično nezgodna, ali da je Doran inače osoba koja uvek izvršava svoje zadatke.

Ipak, neki su ga kritikovali.

Spisateljica Tarla Lambert navela je da postoje hiljade kvalifikovanih novinara koji bi uradili sve da budu na Doranovoj poziciji i kako je ovaj "skandal" idealan primer toga kako neko iskorišćava privilegiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: