Merilin Menson prodao vilu sa "sobom za silovanje" - dobio skoro 2 miliona dolara

Merilin Menson, koga je najmanje 15 žena optužilo za seksualno zlostavljanje i napad od februara 2021. godine, nedavno je prodao svoj dom u Holivudu za 1,83 miliona dolara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.11.2021.

10:19

Merilin Menson prodao vilu sa
Foto: Profimedia

To je ista kuća za koju je muzičarka Fibi Bridžers tvrdila da ima sobu za silovanje i da je saznala za to nakon što je posetila to mesto kada je bila tinejdžerka sa svojim prijateljima jer je tada bila veliki obožavatelj pevača.

Kuća Mensona u Holivudu ima 251 kvadratnih metara i okružena je terasama i baštama.

Kako prenosi Dejli mejl, rok muzičar je stavio kuću na prodaju istog dana kada je zatražio da se odbaci tužba za seksualne napade.

Kuća koju je prodao Merilin Menson prvi put je dospela na naslovne strane kada je Fibi Bridžers objavila veliko otkriće govoreći da se u njoj nalazi "soba za silovanje" u koju ju je Menson odveo kada je bila tinejdžerka.

"Išla sam u kuću Marilina Mensona kada sam bila tinejdžerka sa nekim prijateljima. Bila sam veliki fan. On je jednu sobu u svojoj kući nazvao "soba za silovanje", mislila sam da je to samo njegov užasan smisao za humor. Prestala sam da ga obožavam", izjavila je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: