Zašto je najtužnija princeza na svetu smeštena na kliniku?

Princeza Šarlin smeštena je na klinici u kojoj se leči od psihičkih i fizičkih problema. Ovu vest potvrdio je njen suprug, princ Albert od Monaka.

Izvor: Avaz.ba

Nedelja, 21.11.2021.

09:55

Zašto je najtužnija princeza na svetu smeštena na kliniku?
Foto: Profimedia

Danima se izveštavalo o princezinom zdravstvenom stanju nakon njenog povratka u Monako nakon što je više od 10 meseci provela u Južnoj Africi.

Bračni problemi

"Shvatila je da joj treba pomoć. Sama je donela odluku, a mi smo samo hteli da nam to potvrdi. Znala je da mora da se odmori i dobije pravi medicinski tretman u ustanovi koja je daleko od Monaka, zbog privatnosti", rekao je princ Albert.

Dodao je da njegova supruga pati od duboke "iscrpljenosti, emocionalne i fizičke". Takođe je demantovao brojne glasine i rekao da će oporavak sigurno trajati nekoliko nedelja.

Komentarisao je i bračne probleme o kojima se još nagađa.

"Verovatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema veze s našim brakom. Želim vrlo jasno da kažem da nema problema u našem odnosu. Umesto toga, nekoliko uzroka "koji su privatne prirode" doveli su do njenog stanja. Ona je fizički i emocionalno iscrpljena. Bila je preopterećena i nije mogla da ispunjava službene dužnosti, život uopšteno, pa čak ni porodični život", dodao je.

Princeza Šarlin imala je nekoliko operacija u Južnoj Africi.

"Nije dobro spavala nekoliko dana i uopšte nije dobro jela. Izgubila je dosta kilograma, zbog čega je postala osetljiva na druge potencijalne bolesti. Prehlada ili grip ili čak koronavirus", nastavio je Albert.

Nije korona

Međutim, odbacio je glasine da mu je supruga zaražena koronavirusom.

"Nije korona. I nema nikakve veze s rakom. A ako želite da razgovarate o bilo kakvim drugim nagađanjima, to uopšte nema veze sa istinom", zaključio je Albert.

Iako je bilo najavljeno da će Šarlin odmah po povratku u Monako biti pratnja suprugu na službenom putu u Dubai, to se ipak nije dogodilo. Umesto nje u Dubai je otputovala Albertova sestra, princeza Stefani, i nakon toga su krenula nagađanja da je odnos Šarlin i Alberta daleko od dobrog, ali izvori bliski palati su potvrdili da je razlog otkazivanja puta ipak drugačiji.

Šta poručuju fotografije

Otkako je otputovala u Južnu Afriku početkom godine, u medijima se spekulisalo da se iza tvrdnji da se ona ne vraća kući krije nešto više od navodne infekcije uha, grla i nosa o kojoj je PR služba princa Alberta obavestila javnost. Pisalo se da je princeza Šarlin vrlo lošeg zdravlja, ali i da ne može više da toleriše suprugove preljube i vanbračnu decu, a navodno su odnosi između njih toliko loši da se ona distancirala od njega po cenu toga da ne provodi vreme s decom Žakom i Gabrijelom. Albert i Šarlin, međutim, na svakoj od fotografija koje su nastale od početka ovih tračeva izgledaju srećno i zaljubljeno, baš kao i na fotografijama objavljenim nakon princezinog nedavnog povratka u Monako.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

95 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: