Turski kuvar prvi put progovorio u video-snimku: "Šta nije u redu s tvojim ustima, čoveče?"

Poznati kuvar Salt Bae, čije je pravo ime Nusret Gökçe, iznenadio je svoje pratioce na Instagramu, nakon što je objavio video-snimak u kome prvi put govori. 

Izvor: B92

Petak, 12.11.2021.

12:47

Turski kuvar prvi put progovorio u video-snimku:
Foto: Profimedia

Inače, do sada se njegov glas nije čuo u video-snimcima koje je delio na ovoj društvenoj mreži.

"Čekaj, čekaj. Želim da kažem nešto o Londonu. London je moj veliki san. Jednog dana. Sledećeg dana. Svakog dana. Neprestano. Volim London. London je drugačiji. Poput zlata", rekao je Nusret u video-snimku.
Potom se javio muškarac iza kamere i pitao Nusreta kakav mu je engleski.

"Moj engleski je gotovo kao britanski. Znate... Živeli. Nadam se da ćemo se uskoro videti u Londonu", rekao je kuvar na kraju video-zapisa.

"Hrana je bila nešto drugo" - influenserke brane "Nusreta" koji naplaćuje odrezak 630 funti

Nakon toga usledile su reakcije pratilaca koji su bili podeljeni povodom onoga što su čuli.

"Prvi put ga čujem da govori"; "Ovaj mi se tip više sviđao dok je ćutao"; "Šta nije u redu s tvojim ustima čoveče?!"; "Volim te, ali o čemu, dođavola, pričaš?"; "Neka mi neko ovo prevede molim", neki su od komentara ispod video-materijala.

Salt Bae, kuvar koji je još 2017. godine postao internet-senzacija zbog načina na koji začinjava meso, nedavno je u Londonu otvorio restoran, ali je zbog "paprenih" cena hrane i pića bio kritikovan na društvenim mrežama.

Ranije ove nedelje Nusret je objavio da odlazi iz Londona jer otvara 28. restoran u Rijadu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: