Zlatan Ibrahimović sa tiktokerom koji nikad nije progovorio VIDEO

Serija "Squid game" i dalje je pravi hit na društvenim mrežama, a brojni influenseri proteklih su nedelja napravili brojne šaljive video-sadržaje inspirisane serijom.

Izvor: B92

Sreda, 03.11.2021.

10:34

Zlatan Ibrahimović sa tiktokerom koji nikad nije progovorio VIDEO
Foto: Profimedia

Jedan od njih je i italijanska senzacija sa Tiktoka Kabi Lame, koji je u svom novom video-snimku preuzeo ulogu takmičara u jednoj od igara, a čuvara glumi niko drugi nego fudbaler Zlatan Ibrahimović.

Kabi tako hoda na platformi i taman pre nego što dođe do cilja ukaže mu se čuvar koji skine masku, a ispod nje je Zlatan. Njegovo lice zbuni tiktokera, koji tada padne s platforme.
@khaby.lame Usually I always win but this time……I v waited a year for a worthy opponent😎You r King #zlatanibrahimovic @Netflix #squidgame #leanfromkhaby ♬ suono originale - Khabane lame
Video-spot je u manje od jednog dana dobio više od osam miliona lajkova i brojne oduševljene komentare fanova. Kabi uprkos tome što ne progovara dobro zarađuje od svojih video-zapisa i gostuje na najvećim skupovima i festivalima. Njegov značaj za virtuelni svet shvatio je i Mark Zakerberg, koji ga je angažovao da se pojavljuje u novom video-materijalu u kojem reklamira mogućnosti Meta univerzuma, nove verzije Fejsbuka.

U većini svojih video-sadržaja tiktoker ismeva video-zapise ljudi koji rade previše komplikovane trikove te im odgovara obavljajući isti zadatak na mnogo jednostavniji način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: