Misica poručila "Srbendama": "Licemerje je mnogo gora sramota od moje greške"

Ne stišava se rasprava zbog fotografije srpske misice Valentine Petrović, na kojoj pozira sa koleginicama, između ostalih i sa misicom Albanije, dok rukama pokazuju znak dvoglavog orla.

Izvor: B92

Sreda, 27.10.2021.

13:06

Default images

Nakon što je sporni prizor izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, predstavnica Srbije se izvinila domaćoj javnosti zbog, kako je rekla, "spontane situacije".

Veleobrt: Misice Srbije, Albanije i tzv. Kosova podigle tri prsta FOTO

Međutim, Valentina se sada oglasila porukom koju je na Instagramu napisao jedan od njenih pratilaca, a ona je podelila na svom Instagramu.
Foto: Printskin/Instagram/valeryview
"Zamolio bih sve ljude koji razapinju ovu devojku da malo osude sebe pa tek onda druge. Tri prsta nisu jedini simbol Srbije, već i vera. Koliko puta samo u vreme posta čujem da one "srbende" psuju Boga, hleb, mater, kao da je to sve normalno, ali zato ajde odmah da use*emo devojku koja je slučajno pokazala, šta je pokazala. Pogledajte prvo svoje ponašanje, pa komentarišite tuđe. Licemerje je mnogo gora sramota nego njena greška", piše u objavi koju je podelila misica. Ona je kasnije uz objavljenu sliku, na kojoj sa misicama Albanije i tzv. Kosova pozira u hotelskoj sobi sa tri podignuta prsta, napisala:

"Sve u svemu hteli smo pokazati da smo podržavali jedni druge, a nismo ulazili u dalju dubiozu. Slike sa ovim znakovima postoje, kajem se ali nisam razimišljala u tom smeru", istakla je Valentina Popović.

Ona je dodala i da će se još jednom oglasiti povodom ove situacije, čime završava svaku dalju diskusiju na ovu temu.
Foto: Printskin/Instagram/valeryview
"Sve slike su napravljene u noći kada se održavala žurka. Sada sam naučila da nemamo toliko prijatelja među stranama koje nas zlostavljaju i maltretiraju! Ja ću osvetlati svoj obraz. Izvinite ali niko od njih nas ne voli i sada ću ja pokazati šta je Srbija iako nisam to gledala tako", poručila je srpska misica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

159 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: