Čarli Šin u kupovini - usred glasina da je bivšoj ukinuo alimentaciju FOTO

Dok u javnosti kruže glasine da Čarli Šin više ne plaća alimentaciju bivšoj ženi Deniz Ričards, glumac je slikan nakon kupovine namirnica u Malibuu.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2021.

15:52

Čarli Šin u kupovini - usred glasina da je bivšoj ukinuo alimentaciju FOTO
Foto: Profimedia

Šin (56) je viđen dok, u neupadljivom izdanju - sa crnim kačketom, naočarima i maskom na licu, nosi pune kese hrane, s obzirom na to da njegove ćerke tinejdžerke sada žive sa njim.
Foto: Profimedia
Naime, starija ćerka bivšeg bračnog para, Sami (17), iznela je optužbe protiv Ričards, tvrdeći da ju je majka fizički i psihički zlostavljala. Nakon toga tinejdžerka je prešla da živi kod oca Čarlija, sa kojim je oduvek imala dobar odnos.

Kako su pisali mediji, Deniz je navodno rekla da su problem bila pravila koje njena buntovna ćerka nije želela da poštuje.

Deniz Ričards nije prisustvovala sudskom ročištu u Los Anđelesu, na kojem je doneta presuda da Šin nije u obavezi da bivšoj ženi plaća alimentaciju, jer ćerka Sami sada živi sa njim.

Izvori bliski glumici tvrde da je ona bila "šokirana" odlukom, a takođe su optužili Čarlija, koji sa Deniz Ričards ima i ćerku Lolu (16), da je "manipulisao situacijom", kao i da bi trebalo i dalje da daje glumici novac, jer mlađa ćerka i dalje živi sa njom.

Izvor je rekao za "Pipl" da je Čarli podneo tužbu pre dve godine, ali je nekoliko puta pomerao datum ročišta, pa je Denis bila iznenađena što se to desilo u momentu kada je snimala film van grada. "Lola ne živi sa Čarlijem. Živi kod oba roditelja i ostaje kod Čarlija kada je Deniz van grada."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: