Britni ponovo "drska" i "svoja" VIDEO

Britni Spirs objavila je na svom Instagramu video-snimak u kome je promenila nekoliko odevnih kombinacija, a u opisu je spomenula i svog bivšeg dečka Džastina Timberlejka.

Izvor: B92

Četvrtak, 14.10.2021.

12:38

Britni ponovo
Foto: EPA/ HARALD SCHNEIDER

Britni srećna, slobodna i gola: "Provodim se kao nikad u životu" FOTO

"Malo sam razmišljala dok sam snimala ovaj video... Hmmmm nešto mi izgleda poznato... Kapa... Čekaj, izgledam kao ona devojka u spotu Džastina Timberlejka sa kapom u 'Cry Me A River'! O, sra*e, to sam JA! Ja sam Britni Spirs? Valjda zaboravljam to ponekad", napisala je pevačica.
"O, sra*e, u ovom video-snimku izgledam kao doktor sa tim belim mantilom… Možda sam ja doktor... Mislim ko glumi koga? Mislim, moj brat nosi takvu kapu... Ali čekaj, suknja... Nisam suknju nosila dugo. Jesam li ja Britni Spirs?", nastavila je Britni.

Sud – konačno: Slobodna je; Britni simbolično upravlja avionom VIDEO

Objava je među njenim pratiocima izazvala uglavnom pozitivne reakcije, jer su je protumačili kao poruku pop zvezde da vraća svoj stari sjaj.

"Ona ih proziva. Drago mi je što to vidim"; "Bravo za drsku Britni"; "Osoba koja vraća svoj identitet nakon što joj je ukraden više puta. Ovo je veličanstveno. Um joj je vrlo snažan".

"Ponizi ih sve, Britni"; "Drago mi je što se napokon smeje"; "Opet može da pokaže autentičnost, napred", samo su neki od komentara podrške.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

14 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: