Uhapšen reper, zlostavljao devojku

Reper Tajga, bivši dečko Kajli Džener, uhapšen je zbog optužbi bivše devojke za porodično nasilje, ali je pušten uz kauciju od 50 hiljada dolara.

Izvor: B92

Sreda, 13.10.2021.

09:14

Uhapšen reper, zlostavljao devojku
Foto: Profimedia

Kako pišu mediji, Tajga se dobrovoljno predao losanđeleskoj policiji zbog optužbi njegove bivše devojke Kamarin Svenson, koja je na Instagramu objavila fotografije navodnih povreda koje joj je on zadao.
Foto: Printskrin/Instagram/Camaryn Swanson
Reper je planirao da objasni policajcima svoju stranu priče nakon što ga je Svenson optužila da ju je grubo napao tokom svađe u njegovoj kući.

Bliski izvori tvrde da se Kamarin pojavila na pragu njegove kuće oko tri sata ujutro i da je bila vrlo besna. Tajga ju je navodno pustio u kuću pa se njihova svađa nastavila unutar četiri zida. Kamarin tvrdi da ju je reper udario i da ima masnice po telu.

"Bila sam emocionalno, psihički i fizički zlostavljana i ne želim to više da skrivam", napisala je u opisu fotografija na društvenim mrežama.
Tajga i Svenson javno su objavili svoju vezu u februaru ove godine, a manekenka, koja je suvlasnica modnog brenda "Meaning of Mine", podelila je na društvenim mrežama njihovu zajedničku fotografiju na kojoj se drže za ruke.

Pet meseci kasnije pričalo se da su se verili jer je Svenson bila viđena s prstenom s dva velika dijamanta na levoj ruci. Tajga je pre toga bio u vezi sa rijaliti zvezdom Kajli Džener.
Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: