Džordž Kluni zabranio supruzi da gleda kultni film

Džordž Kluni tužno se osvrnuo na svoju ulogu u filmu Betmen i Robin, iz 1997. godine, koji mnogi smatraju najgorim superherojskim filmom svih vremena.

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

11:40

Džordž Kluni zabranio supruzi da gleda kultni film
Foto: Profimedia

Na pitanje da li će ponoviti svoju ulogu u filmu "The Flash" i oživeti lik Betmena, holivudski glumac je bio izričit da se to neće dogoditi.

"Nisu me ni pitali", odgovorio je Kluni, i možda prevše samokritično dodao: "Kad uništite franšizu na način na koji sam ja to učinio, obično gledaju na drugu stranu kada se radi o Flešu".

"Neće mi dozvoliti da to gledam", rekla je Klunijeva supruga Amal, konstatujući da je zasigurno jedna od retkih koja nije imala priliku da vidi sagu o čuvenom superheroju iz Gotama.

Glumac se uprkos njenim žalbama nije dao pokolebati : "Želim da me moja žena poštuje" rekao je i time stavio tačku o daljoj mogućnosti rasprave o privatnoj projekciiji debakla kog se evidentno stidi.

Kluni trenutno promoviše svoj novi film "The Tender Bar", dramu u kojoj glume Aflek, Lili Rab i Taj Šeridan. Ovo je prvi projekat na kome su Kluni i Aflek radili zajedno od 2012. godine, kada su producirali politički triler "Argo".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: