"Nisam mogao da podnesem pritisak": Razveo se od kuhinjskog aparata posle samo četiri dana

Čini se da je trend venčanja sa različitim predmetima sve popularniji, a među poslednjim primerima je muškarac iz Indonezije koji je održavanjem bizarne ceremonije oženio kuvalo za pirinač pa se razveo nakon četiri dana jer "nije mogao da podnese pritisak".

Izvor: klix.ba

Ponedeljak, 04.10.2021.

16:50

Foto: Profimedia

Khoirul Anam iz Magelanga na Javi objavom fotografija sa bizarne svadbene ceremonije na Fejsbuku obznanio je svoje venčanje sa kuvalom za rižu.

Fotografije prikazuju Anama u tradicionalnom belom svadbenom odelu, dok je njegova električna "nevesta" imala zakačen beli veo.

Venčanja sa bizarnim predmetima očigledno su postala trend među korisnicima raznih društvenih mreža. Slično kao na pravim ceremonijama, brak je zapečaćen poljupcem. Anam je takođe objavio pohvale za svoju "idealnu" suprugu, uz opis slike "poštena, tiha, poslušna, ne priča puno, zna da kuva".

Međutim, to nije bio kraj bizarnosti kada je u pitanju ovo venčanje. Nakon četiri dana Anam je objavio da je ipak odlučio da prekine brak i razveo se od kuvala za rižu, kazavši da je bilo previše teško da izdrži pritisak. Rekao je da je to bila "teška" odluka te je priznao da za njega ne postoji savršen partner.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: