Nikola Jokić dobio ćerku – nosiće staro slovensko ime

Srpski košarkaški as Nikola Jokić danas je postao otac.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.09.2021.

10:48

Nikola Jokić dobio ćerku – nosiće staro slovensko ime
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT ©

Supruga MVP-ja NBA lige na svet je donela devojčicu Ognjenu.

Nikola Jokić se oženio prošle godine Natalijom Maćešić, koja je košarkaševa ljubav iz srednje škole. Venčanje se održalo u Somboru.

Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja ispred jednog kafića. Počeli su druženje, a nakon šest meseci ušli su u vezu. Prvi veći problem u njihovoj vezi bio je kada je Natalija zbog studija napustila Srbiju, što je mnogo uticalo na Nikolu, koji je čak želeo i da ostavi košarku, kako je jednom rekao Dejan Milojević.

Ubrzo nakon njenog odlaska, usledio je i Nikolin aganžman u NBA ligi, tako da je par godinama bio nerazdvojan.

Često se o njima govori kao o divu i Palčici – Nikola je visok 213 centimetara, dok je njegova supruga visoka 173 centimetra.

Podsetimo, Jokić je upravo zbog trudnoće svoje izabranice rešio da otkaže igranje za srpsku reprezentaciju ove godine.

"Na moju veliku žalost, ovo je trenutak kada moram da saopštim da, i pored ogromne želje, nisam u mogućnosti da nastupam za reprezentaciju. Jednostavno, stanje mog tela iziskuje duže odsustvo sa terena radi oporavka. To je stav i sugestija kluba i jedna neminovnost koju moram da prihvatim. Ubeđen sam da momci i bez mene imaju kvalitet da naprave rezultat koji će nam svima doneti mnogo radosti", rekao je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

208 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: